Xeikon overgenomen door Flint

BB151121 XeikonFlint Group heeft bekend gemaakt de professionele printerfabrikant Xeikon over te nemen.

De producten en diensten van Xeikon vormen de basis voor een nieuwe divisie onder de naam Flint Group Digital Printing Solutions. Deze nieuwe divisie van Flint Group zal de conventionele en digitale printoplossingen van de groep verder verbreden.

“Deze overname is een uitstekende kans voor Flint Group op de markt van digitale oplossingen, waar we blijven streven naar ons langetermijndoel om optimale groei te realiseren door middel van productvernieuwing en uitbreiding van onze portfolio,” verklaart Antoine Fady, CEO van Flint Group. “Xeikon heeft een bewezen staat van dienst en levert met zijn productieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen van hoge kwaliteit een uitzonderlijke waarde aan de klant, wat naadloos aansluit bij onze langetermijnvisie voor het bedrijf.”

Flint Group is een leverancier van een groot aantal materialen en producten voor de kranten en verpakkingsindustrie met vestigingen in haast elk land.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK