Gepersonaliseerde ‘honden foodbox’ van DS Smith bespaart karton

Dog Chef werkte samen met het toonaangevende verpakkingsbedrijf DS Smith aan een nieuwe  foodbox om de verpakking van hondenvoer te verbeteren. Het nieuwe ontwerp is steviger, compacter en bespaart bovendien 10,4% aan karton.

File Contains 6 Different Social Media Template, Each Within A Folder.
Gepersonaliseerde hoeveelheid hondenvoedsel bespaart 10,4% karton

Dog Chef uit België biedt via het internet gepersonaliseerde hondenmenu’s aan. Op basis van een tiental parameters wordt de ideale hoeveelheid voeding voor elke hond bepaald. Leeftijd, ras, gewicht, lichaamsbouw, activiteitsgraad, overal wordt rekening mee gehouden, om ervoor te zorgen dat je hond een perfecte hoeveelheid voeding krijgt. Het was dan ook niet meer dan logisch dat de tot nu toe gebruikte standaard foodbox aangepast zou worden aan de specifieke eisen van Dog Chef.

Leverancier van gepersonaliseerde hondenmenu’s werkt samen met DS Smith aan een nieuwe foodbox voor de Benelux, zodat 10,4% minder karton nodig is.

Eline Bairiot, Inkoop Manager bij Dog Chef vertelt: ”Voorheen maakten we gebruik van een standaard foodbox van DS Smith. Deze werkte prima, maar door onze recente groei veranderde ook onze behoeften. Door samen met DS Smith naar de eisen en bijzonderheden van onze verzendingen te kijken, kwamen we er al snel achter dat we de standaard foodbox konden optimaliseren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK