Eerste Landa S10P in Duitsland bij BluePrint

Het heeft wel enig geduld gevraagd van directeur Gerhard Meier van BluePrint AG in München. Al in 2018 werd de naam van het bedrijf veelvuldig genoemd in de marketingberichten van Landa.

In ons land werden de eerste Landa S10P machines geïnstalleerd bij Simian/Reclameland en Em. de Jong. Nederland was daarmee behoorlijk progressief in het omarmen van de altijd met veel marketing omgeven nanografische printtechnologie.

Gerhard Meier Landa
CEO Gerhard Meier van BluePrint

Ewout Maartense is salesmanager voor de Benelux en de Nordics (de Scandinavische landen) en zegt: “Door corona hebben we nogal wat leveringen moeten verzetten, waardoor verschillende klanten langer dan bedoeld moesten wachten op hun bestelling.”

“Binnenkort volgt de volgende installatie in Ierland, waarmee we rustig aan richting de 20 installaties gaan.”

Bij BluePrint wordt de S10P Ingezet voor een uiteenlopende reeks producten, waaronder posters, magazines, catalogi en gepersonaliseerde direct mail uitingen. Bij het bedrijf werken ruim 150 medewerkers en bedient opdrachtgevers in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij verwacht met de komst van de S10P ook een vermindering van de totale CO2 uitstoot binnen zijn bedrijf te kunnen realiseren, doordat orders worden verplaatst van conventionele offsetomgeving naar digitaal.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK