Eerste Landa S10 besteld in Ierland

Landa laat weten dat het Ierse printbedrijf McGowans de eerste Landa van dat land besteld heeft. Wanneer de bestelde machine wordt geïnstalleerd is nog niet duidelijk.

Ook de al eerder bestelde machine voor Em. de Jong laat nog even op zich wachten. Het is volgens Landa uitermate lastig om het installatieteam ‘over de wereld’ te sturen, vanwege de talloze regels rondom reizen, verblijf en veiligheid.

Mcgowans Landa S10 Ierland

McGowans is naar eigen zeggen één van de grootste Europese digital printbedrijven. De S10 zal worden ingezet in met name vouwkarton-toepassingen voor de retailmarkt. CEO Mal McGowan deed al tijdens drupa 2012 een aanbetaling, omdat hij de visie deelt ‘disruptieve technologie’ te omarmen. De S10 zal bij het bedrijf worden ingezet tussen de al bestaande digitale kleinformaat toepassingen en het grootformaat segment.

McGowans bestaat al 30 jaar en heeft ruim 120 medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft vestigingen in Dublin en Belfast.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK