FuturePrint met groots programma op 23 en 24 maart in ‘Leaders Summit’

Online ‘bijeenkomsten’ zijn niet meer weg te denken. Sterker nog, het lijkt wel een trend te worden dat er tegenwoordig online meer te beleven is dan de optelsom van alle offline evenementen in onze branche.

Marcus Timson en Frazer Chesterman zijn de oprichters van FuturePrint, gevestigd in Engeland. Zij waren de initiatiefnemers van Pure Digital, een beursachtige opzet die in ons land een paar keer heeft plaatsgevonden.

Logo Futureprint Leaders Summit 1024x293 1

De line-up aan sprekers is tijdens die twee dagen zeker indrukwekkend te noemen. Het maken van een keuze is daardoor des te moeilijker, want veel online events gaan voorbij aan het feit dat vrijwel niemand live een paar dagen achter elkaar, achter haar of zijn beeldscherm gaat zitten om naar alles te kijken en luisteren wat er aangeboden wordt.

Filteren

Gelukkig kan je bij de registratie filteren op sessies. Deelname is gratis, maar je moet in ruil voor ‘gratis’ wel wat gegevens achterlaten. Beide dagen start het programma om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Het is niet bekend of de sessies ook later kunnen worden teruggekeken.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK