Eerste Landa installatie in Azië

De aflevering en installatie van een pers – offset of digitaal – is altijd een indrukwekkende gebeurtenis. High-end printerfabrikant Landa maakte de volgende reportage over de eerste levering van een S10 in Azië.

De S10 werd afgeleverd bij ZRP. Een in 1978 opgericht bedrijf, actief in ‘printing & packaging’, met 4 vestigingen. Ze bedienen de belangen van maar liefst 120 brandowners en hebben 3000 mensen in dienst. En maar liefst 100 mensen in een eigen research & development-afdeling. De levering van de S10 heeft wat langer geduurd dan de aankondiging op de website van Landa. Daar stond al in juni 2016 het bericht dat ZRP de S10 zou hebben gekocht.

Selecteer het gewenste beeld voor een vergrote weergave.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK