Arik Gordon nieuwe CEO bij Landa Digital Printing

Bij het bedrijf Landa Digital Printing denk je doorgaans als eerste aan Benny Landa. Hij is immers de man die vooral tijdens beurzen en evenementen ‘de show steelt’. Maar de dagelijkse leiding van het bedrijf is onlangs in handen gekomen van Arik Gordon.

Gordon is geen onbekende in het speelveld. In de jaren ’90 werkte hij bij Scitex en de laatste vier jaar was hij marketing directeur bij dat bedrijf, welke ook zijn oorsprong kende in Israël. De afgelopen jaren werkte Gordon bij Orbotech.

De eerste Landa machines in Nederland zullen dit jaar worden geïnstalleerd bij Simian en Em. de Jong.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK