Arik Gordon nieuwe CEO bij Landa Digital Printing

Bij het bedrijf Landa Digital Printing denk je doorgaans als eerste aan Benny Landa. Hij is immers de man die vooral tijdens beurzen en evenementen ‘de show steelt’. Maar de dagelijkse leiding van het bedrijf is onlangs in handen gekomen van Arik Gordon.

Gordon is geen onbekende in het speelveld. In de jaren ’90 werkte hij bij Scitex en de laatste vier jaar was hij marketing directeur bij dat bedrijf, welke ook zijn oorsprong kende in Israël. De afgelopen jaren werkte Gordon bij Orbotech.

De eerste Landa machines in Nederland zullen dit jaar worden geïnstalleerd bij Simian en Em. de Jong.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK