Landa Digital Printing kiest ‘oude rot’ voor verkoop persen in Europa

Marc SchillemansLanda werkt niet alleen hard om zijn Nanographic digitale persen marktrijp te maken, het bouwt ook aan een team om die te verkopen. In Europa zal dat onder de leiding gaan van Marc Schillemans. Schillemans is een oude rot in het vak, hij werkte voor Agfa, Esko, Xeikon en Xerox. Tot voor kort was hij bij HP verantwoordelijk voor de verkoop en marktontwikkeling van de HP Indigo, IHPD en HP’s inkjet web persen. Schillemans krijgt de moeilijke taak om de hooggespannen verwachting van Landa Digital Printing om te zetten in daadwerkelijke verkopen, ervaring in het marktsegment heeft hij in ieder geval genoeg.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK