Onderzoek naar printvolumes in China

I070507China 2007 - 156nfoTrends brengt de China Digital Production Printing Application Forecast: 2013-2018 uit. Dit project onderzoekt toepassingen en volumes voor digitaal productie printen. Het bureau onderzocht 28 applicaties in zeven segmenten, evenals diverse hardware segmenten.
Infotrends ziet dat productieprint in China groeit met een gemiddelde groei van 14,9 procent per jaar. Vrijwel alle segmenten groeien, waarbij publicaties en promotionele toepassingen het meest populair zijn.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK