Onderzoek naar printvolumes in China

I070507China 2007 - 156nfoTrends brengt de China Digital Production Printing Application Forecast: 2013-2018 uit. Dit project onderzoekt toepassingen en volumes voor digitaal productie printen. Het bureau onderzocht 28 applicaties in zeven segmenten, evenals diverse hardware segmenten.
Infotrends ziet dat productieprint in China groeit met een gemiddelde groei van 14,9 procent per jaar. Vrijwel alle segmenten groeien, waarbij publicaties en promotionele toepassingen het meest populair zijn.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK