Video: Landa S10 Nanographic Printing® Press in bedrijf

Landa Update 2014Het heeft langer geduurd dan Landa op de DRUPA beloofde, maar nu is er dan toch eindelijk een begin gemaakt met de assemblage van de eerste Landa S10 Nanographic Printing® Press. Landa geeft in een persbericht twee redenen voor deze vertraging; de toegankelijkheid voor de pers operator moest verbeterd worden wat betekende dat de hele pers opnieuw ontworpen is en de afdrukkwaliteit diende geoptimaliseerd te worden om de claim van fotografische kwaliteit te halen. We hebben het zelf nog niet kunnen zien, maar de kandidaten van de eerste beta testen zijn over die kwaliteit zeer tevreden. Met de toegankelijkheid zal het ook wel goed zitten zoals je op het filmpje op onze Video Pagina kunt zien. Let ook op de Komori monteur die aan de papierinvoer werkt. Dat Komori er bij betrokken is geeft toch een redelijke garantie dat de papierdoorvoer perfect zal zijn.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK