Uitstel voor The Print Show naar 2022

The Print Show is een grafische vakbeurs gericht op de Engelse markt. Voor dit jaar was het evenement gepland voor eind september. Door de verslechterde coronasituatie heeft de organisatie de beurs volledig afgezegd en verschoven naar september 2022.

The Print Show 2022

Terwijl overal ter wereld beurzen en evenementen weer op gang komen, blijkt door een coronavariant in het Verenigd Koninkrijk, menig deur weer op slot te gaan. Evenement-directeur Chris Davies begrijpt de enorme teleurstelling bij vooral de exposanten.

De exposanten zijn allemaal persoonlijk benaderd en hebben grotendeels toegezegd aan de beurs te zullen deelnemen in 2022. De nieuwe boeking heeft geen financiële gevolgen voor de prijs van de stand.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK