Zet 25 november alvast in je agenda: Het grote inkjet en offset debat

Printmedianieuws, Blokboek.com en KVGO organiseren op 25 november ‘Het grote inkjet en offset debat’. Door middel van twee rondetafelsessies kunnen bezoekers van het congres hun mening geven over de toekomst van enerzijds de zich snel ontwikkelende inkjet machines en anderzijds de alom vertrouwde offset-omgevingen.

#UPDATE: lokatie bekend: VNO-NCW
#UPDATE: VIGC sluit aan als partner

Online Offline 20190

Het programma is nu volop in ontwikkeling en het ligt in de bedoeling de opzet te kiezen die we twee jaar geleden waren opgestart bij VNO-NCW, die toen in het teken stond van online- en offline businessmodellen. Toen kwamen er meer dan 100 professionals op af. Jolanda van Drie maakte de optekening van de bijeenkomst onder de titel: ‘Focus in achtvoud‘, verwijzend naar de acht gespreksdeelnemers.

Noteer dus vast de datum van 25 november. Meer informatie volgt via printmedianieuws, Blokboek.com en KVGO en de daaraan gekoppelde socialmediakanalen.

Meer informatie bij printmedianieuws

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK