Schrijf nu alvast in voor de jaarlijkse ‘Business & Technology Update’

CMBO, Printmedianieuws en blokboek.com zijn al volop bezig met de voorbereiding van bovenstaand event op 21 november in Haarlem. Schrijf je nu alvast in, wij zorgen voor een spannend programma met de meest inspirerende sprekers uit de online- en offline printwereld.

Peter Luit: “We kunnen niet vroeg genoeg zijn met de start van de voorbereiding. Al onze sprekers zijn druk bezette zakenmensen, die hun agenda’s al maanden vol met afspraken hebben staan. Het format is net zoals voorgaande jaren gebaseerd op ‘ronde-tafelgesprekken’. We zijn nog volop bezig met de verdeling van de onderwerpen en wie aan welke tafel komt zitten. Maar spannend wordt het allemaal wel. We gaan diep in op de verschillende bewegingen in de online businessmodellen, maar we kijken met net zoveel interesse naar inspirerende offline bedrijven die goede zaken doen als partner bij de online bedrijven. Kom je ook? Schrijf je dan nu alvast in. Het aantal plaatsen is beperkt.”

De 2020 editie wordt in samenwerking met zoveel mogelijk brancheorganisaties actief in printmedia georganiseerd

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK