Business & Technology Update 2020 bij VNO-NCW

Dit jaar wordt de Business & Technology Update gehouden bij VNO-NCW. Printmedianieuws/blokboek, CMBO, KVGO en VIGC zijn de gezamenlijke partners die het programma organiseren.

btu2020-logo-nieuw

Peter Luit: ‘We verhuizen dit jaar naar de fraaie locatie van VNO-NCW in Den Haag. Deze locatie sluit prima aan bij onze exclusieve line-up van bekende sprekers uit on- en offline printmediasegmenten, maar ook bij het verwachte aantal deelnemers. Dit is de derde editie en we hopen langzaam maar zeker te groeien. Samen met diverse branchegerelateerde organisaties hopen we dit event in de komende jaren uit te kunnen laten groeien tot een titel met een blijvend karakter in ons land. In Belgïe doet VIGC het op dat punt stukken beter. We hopen dan ook het nodige te leren van de wijze waarop zij hun events ontwikkelen en promoten.”

Sprekers: Haico Meijerink (directeur Drukwerkdeal), Wouter Haan (directeur Simian), Hans Scheffer (directeur HelloPrint), René de Heij (directeur Probo), Erwin Koerts (directeur Aeroprint), Annette Dales (directeur Multicopy), Leon van Nunen (directeur ControlMedia) en Ramon van Wingerden (directeur Prindustry).

Kijk voor het volledige programma op de website van CMBO, schrijf je daar ook alvast meteen in.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK