Save the date: ‘Business & Technology Update 2019’

De ‘Business & Technology Update 2019’ zal net zoals de vorige editie plaatsvinden in Haarlem. Dit keer bij ‘De Plek’ in Haarlem op 8 november 2018. Centraal staan de twee bekende roundtable tracks ‘business’ en ’technology’. CMBO, printmedianieuws en blokboek.com werken momenteel aan het programma.

 

Het programma van vorig jaar smaakte naar een herhaling. CMBO, Printmedianieuws en blokboek.com ontwikkelen deze ‘round table’ formule tot een jaarlijks te herhalen bijeenkomst met inspirerende sprekers, verhalen, opinies, meningen en feiten op het gebied van business- en technologische ontwikkelingen die er het komende jaar ’toe gaan doen’.

Noteer alvast 8 november 2018 in uw agenda, aanvang ca. 15:30 uur

Business

In de business-track onder andere aandacht voor businessmodellen. In de printmedianieuws series online- en offline businessmodellen in print hebben diverse bedrijven hun visie gedeeld. We nodigen diverse bedrijven vanuit deze series uit om hun meningen te komen toelichten. Waar zijn we verder naar op zoek? Wat zijn de zakelijke perspectieven voor 2019? Welke kansen zijn er in de markt? Blijven sign- en verpakkingstoepassingen voldoende groeien? Zal online nog verder doorgroeien?

Technology

In de technology-track natuurlijk aandacht voor offset versus digitaal in al zijn verschijningsvormen. Een eerste greep uit de mogelijke onderwerpen. Maar ook aandacht voor papiertoepassingen en de inline afwerkmogelijkheden. Is het einde van offset nu echt nabij? Gaat inkjet het winnen van toner? Is inline afwerking de ‘killer-app’ van digitaal? Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van database printing.

Sprekers aan tafel

Denkt u dat u een bijdrage kunt leveren in één van beide tracks? Een duidelijke uitgesproken mening, een visie over de printmedia branche in 2019? Laat het ons weten en maak kans op een plaats aan tafel. Beide tracks zullen onder leiding van een gespreksleider met 3 of 4 mensen aan tafel in gesprek gaan, inclusief de nodige interactie met het publiek in de zaal. Interesse? Mail met Marco den Engelsman.

Netwerkborrel

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Sponsor deze borrel en krijg een ‘podium’ op deze bijeenkomst, een eigen hoekje (mini-stand), mogelijkheden folders/flyers/goodies uit te delen, en vermelding in alle uitingen via de websites en nieuwsbrieven van blokboek.com, printmedianieuws en CMBO.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK