Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Save the date: ‘Business & Technology Update 2019’

De ‘Business & Technology Update 2019’ zal net zoals de vorige editie plaatsvinden in Haarlem. Dit keer bij ‘De Plek’ in Haarlem op 8 november 2018. Centraal staan de twee bekende roundtable tracks ‘business’ en ‘technology’. CMBO, printmedianieuws en blokboek.com werken momenteel aan het programma.

 

Het programma van vorig jaar smaakte naar een herhaling. CMBO, Printmedianieuws en blokboek.com ontwikkelen deze ‘round table’ formule tot een jaarlijks te herhalen bijeenkomst met inspirerende sprekers, verhalen, opinies, meningen en feiten op het gebied van business- en technologische ontwikkelingen die er het komende jaar ‘toe gaan doen’.

Noteer alvast 8 november 2018 in uw agenda, aanvang ca. 15:30 uur

Business

In de business-track onder andere aandacht voor businessmodellen. In de printmedianieuws series online- en offline businessmodellen in print hebben diverse bedrijven hun visie gedeeld. We nodigen diverse bedrijven vanuit deze series uit om hun meningen te komen toelichten. Waar zijn we verder naar op zoek? Wat zijn de zakelijke perspectieven voor 2019? Welke kansen zijn er in de markt? Blijven sign- en verpakkingstoepassingen voldoende groeien? Zal online nog verder doorgroeien?

Technology

In de technology-track natuurlijk aandacht voor offset versus digitaal in al zijn verschijningsvormen. Een eerste greep uit de mogelijke onderwerpen. Maar ook aandacht voor papiertoepassingen en de inline afwerkmogelijkheden. Is het einde van offset nu echt nabij? Gaat inkjet het winnen van toner? Is inline afwerking de ‘killer-app’ van digitaal? Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van database printing.

Sprekers aan tafel

Denkt u dat u een bijdrage kunt leveren in één van beide tracks? Een duidelijke uitgesproken mening, een visie over de printmedia branche in 2019? Laat het ons weten en maak kans op een plaats aan tafel. Beide tracks zullen onder leiding van een gespreksleider met 3 of 4 mensen aan tafel in gesprek gaan, inclusief de nodige interactie met het publiek in de zaal. Interesse? Mail met Marco den Engelsman.

Netwerkborrel

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Sponsor deze borrel en krijg een ‘podium’ op deze bijeenkomst, een eigen hoekje (mini-stand), mogelijkheden folders/flyers/goodies uit te delen, en vermelding in alle uitingen via de websites en nieuwsbrieven van blokboek.com, printmedianieuws en CMBO.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK