Schrijf nu in voor onze ‘Business & Technology Update 2019’ op 8 november te Haarlem

EVENEMENT – Het programma en de (meeste) gasten aan tafel zijn bekend voor onze ‘Business & Technology Update 2019’. Verspreid over de twee basisonderwerpen ‘business’ en ’technology’ worden de blokken ingevuld door: Jolanda van Drie (Prindustry), Saskia Lang (Langblok advocaten), Theo van den Broek (ISI Publishing Innovators), Erik Timmermans (Papier en Karton), Menno Mooij (onafhankelijk consultant en partner ISI) en Erik Klute (Konica Minolta). Centraal richting 2019 staan de volgende onderwerpen: inrichten nieuw elan voor sales en marketing rondom het medium print, ontwikkelingen in online web-to-print, milieuaspecten in print, arbeidsverhoudingen, opleidingen en cao-ontwikkelingen. In de techniek aandacht voor o.a. hifi-color, all-in-one production en standaarden.

De bijeenkomst vindt plaats bij het redactiekantoor van Printmedianieuws (Waarderweg 19 Haarlem) en wordt georganiseerd samen met Blokboek.com en CMBO. Aanmelden via de website van CMBO. De toegang is gratis.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK