Schrijf nu in voor onze ‘Business & Technology Update 2019’ op 8 november te Haarlem

EVENEMENT – Het programma en de (meeste) gasten aan tafel zijn bekend voor onze ‘Business & Technology Update 2019’. Verspreid over de twee basisonderwerpen ‘business’ en ‘technology’ worden de blokken ingevuld door: Jolanda van Drie (Prindustry), Saskia Lang (Langblok advocaten), Theo van den Broek (ISI Publishing Innovators), Erik Timmermans (Papier en Karton), Menno Mooij (onafhankelijk consultant en partner ISI) en Erik Klute (Konica Minolta). Centraal richting 2019 staan de volgende onderwerpen: inrichten nieuw elan voor sales en marketing rondom het medium print, ontwikkelingen in online web-to-print, milieuaspecten in print, arbeidsverhoudingen, opleidingen en cao-ontwikkelingen. In de techniek aandacht voor o.a. hifi-color, all-in-one production en standaarden.

De bijeenkomst vindt plaats bij het redactiekantoor van Printmedianieuws (Waarderweg 19 Haarlem) en wordt georganiseerd samen met Blokboek.com en CMBO. Aanmelden via de website van CMBO. De toegang is gratis.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK