Positief op weg naar 2019 met de ‘Business & Technology Update’ – het programma

EVENEMENT – Het programma en de (meeste) gasten aan tafel zijn bekend voor onze ‘Business & Technology Update 2019’. Verspreid over de twee basisonderwerpen ‘business’ en ’technology’, worden de blokken ingevuld door: Jolanda van Drie (Prindustry), Theo van den Broek (ISI Publishing Innovators), Erik Timmermans (Papier en Karton), Menno Mooij (onafhankelijk consultant en partner ISI) en Erik Klute (Konica Minolta). Centraal richting 2019 staan de volgende onderwerpen: inrichten nieuw elan voor sales en marketing rondom het medium print, ontwikkelingen in online web-to-print, milieu-aspecten in print, arbeidsverhoudingen, opleidingen en cao-ontwikkelingen. In de techniek aandacht voor o.a. hifi-color, all-in-one production en standaarden. De bijeenkomst vindt plaats bij het redactiekantoor van Printmedianieuws (Waarderweg 19 Haarlem) en wordt georganiseerd samen met Blokboek.com en CMBO.

Aanmelden via de website van CMBO.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK