Eerste Xerox Iridesse in ons land naar Holland Ridderkerk

In de serie over de high-end printerfabrikanten op Printmedianieuws zal deze nieuwe machine zeker aan de orde komen. Xerox is binnen die serie één van de weinige ontwikkelaars met een echt volledig nieuw model, welke eind vorig jaar werd geïntroduceerd. Xerox positioneert deze machine vooral met een veel groter gamma bereik, de ontwikkeling die bij vrijwel elke leverancier prioriteit heeft, alles voorbij het ‘geknepen’ CMYK bereik van offset. De nieuwe machine biedt naast een verbeterd CMYK bereik door de Colour FLX Technology, ook optioneel wit, transparante, zilveren of gouden toners. Bij Holland Ridderkerk vervangt de nieuwe Iridesse machine oudere Xerox iGen’s. De eerste Iridesse in de Benelux werd geïnstalleerd bij Printsalon in Mechelen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK