Belgische Apple dealer Lab9 Pro gaat Xerox Iridesse verkopen

Lab9 Pro verwierf voor de Belgische markt voor MKB-drukkerijen en reclamebureaus het exclusieve distributierecht voor de Xerox Iridesse. Uiteraard behoudt Xerox ook het recht de machine in grafische omgevingen te verkopen.

Lab9pro Ceo
Geert Coolman, CEO van Lab9 Pro

Lab9 Logo

Lab9 Pro is van huis uit een gespecialiseerde Apple-dealer met de focus op vormgevers en prepress-activiteiten. Met de overeenkomst wil Lab9 Pro klanten helpen een totale online oplossing aan te bieden, waarop de Iridesse het centrale productieplatform zal zijn binnen een aangeboden webshop oplossing. Lab9 Pro is van mening dat nog te weinig kleinere spelers voldoende capaciteit aanbieden via online kanalen.

Geert Coolman, CEO van Lab9 Pro, hoopt met de stap juist het MKB-bedrijf te helpen om beter in te kunnen spelen op hetgeen tot nu toe alleen door grotere online partijen wordt gerealiseerd. Naast het aanbod van de Iridesse biedt het bedrijf ook workshops en implementatietrajecten aan.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK