Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Nieuwe online krantendrukkerij MisterPaper

misterpaperMDH Uitgeverij is er blij mee dat MisterPaper als nieuwe speler in de krantenmarkt is gezet. Als doorgewinterde uitgeverij op diverse mediavlakken zag MDH dat het drukken van kranten door (grote) bedrijven in opkomst is. Het initiatief kon op veel exposure rekenen in de grafische media.

Op de website het concept: “MisterPaper maakt nergens een geheim van. Het is ook geen geheim dat wij het drukken van kranten voor iedereen bereikbaar willen maken. MisterPaper helpt iedereen. Of je nou op zoek bent naar een bedrijfskrant of juist een reclamekrant… MisterPaper weet van wanten en kan bogen op jarenlange ervaring met drukwerk. Toch blijven we vernieuwen.

Na de start hebben diverse mediapartijen uit de grafische industrie het initiatief opgemerkt. Het leverde een mooie hoeveelheid exposure op voor MisterPaper: “Allereerst pikte de redactie van Printmedianieuws het nieuws over onze online krantendrukkerij op. Al snel volgden vakbladen Printmatters en Graficus met hun nieuwsitems. De tweets vlogen voorbij op Twitter en dat leverde een groot aantal nieuwe MisterPaper-bezoekers op.”

Lees het nieuws bij Printmedianieuws.

Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry. In vrije tijd dol op reizen, films, etentjes, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK