Krantendrukkerij Apeldoorn definitief dicht

BB160225 Wegener-apeldoornDe laatste kranten zijn woensdagochtend gedrukt in de drukkerij aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn. Met een druk op de noodstop werden de persen voor de laatste keer stopgezet. Wat overblijft is stilte. Terugval in kranten lezen veroorzaakte overcapaciteit in de productie.
Met de overname van Wegener door De Persgroep worden de regionale titels voortaan gedrukt in Amsterdam, Den Haag en Best. 140 medewerkers verliezen hun baan. Met gemengde gevoelens kijkt een deel woensdagochtend toe hoe de laatste krant van de pers rolt.

(bron: De Stentor)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK