Persen eruit, trampolines erin

De voormalige Wegener drukkerij in Apeldoorn wordt een trampoline en freerunning centrum. Daarbij verdwijnen ook de laatste overblijfselen van de bekende drukkerij Wegener in Apeldoorn.
Twee jaar geleden, in februari 2016, rolden de laatste kranten van drukkerij Wegener in Apeldoorn van de persen. Afgelopen zomer zijn de drie grote persen in Apeldoorn ontmanteld. Twee gingen rechtstreeks naar de sloop, de derde is gedeeltelijk doorverkocht.
Door de overname van de Wegener-kranten door De Persgroep, was de drukkerij in Apeldoorn niet meer nodig. De regionale krantentitels worden nu in Amsterdam, Den Haag en Best gedrukt.

Bron: destentor

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK