Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Nieuw Snor-boek: Food en Route

Als je érgens een instant vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel van picknicken. De voorbereiding van zo’n picknick is alleen vaak niet zo relaxed. Gelukkig is er nu dit kookboek: Food en Route, met de allerbeste meeneemrecepten en –tips, zodat je van ieder moment een feestje kunt maken. Het boek verschijnt 15 maart bij Uitgeverij Snor. 

Nieuw Snor-boek: Food en RouteFood en Route is geschreven door Charlotte Fielmich, aka Madame Charlotte. Ze verdeelde het boek onder in verschillende thema’s: picknick op het strand, in het bos of op het water. Recepten voor het beste meeneemeten, zoals Ricotta-courgettekoekjes met een frisse yoghurt-muntdip, viskoekjes en de lekkerste gehaktballetjes wisselen elkaar af met handige meeneemtips.

Picknickmand
Ook zoete recepten komen aan bod, zoals de auteurs’ lievelingstaart Matcha-cheesecake met groene thee en pistachenootjes. Het picknickboek wordt compleet met recepten voor zelfgemaakte drankjes als IJsthee met rooibos & frambozen. Met de gerechten die Madame Charlotte voor dit boek uitzocht, hoeft het geen uren te duren voordat je de deur uit kunt gaan met je picknickmand.
Food en Route is een bron van inspiratie voor outdoorfeestjes, voor Bring Your Own-parties voor dat klassenfeestje van je kinderen aan het eind van het schooljaar, waar iedereen een gerecht mee moet nemen.

Over de makers
Charlotte Fielmich schreef eerder de barbecue kookboeken: Koken op een vuurtjehet Winter BBQ-boek en On Fire! On Fire! won in 2014 de Gourmand Cookbook Award voor het beste BBQ-boek ter wereld. Van jongs af aan heeft ze een sterke passie voor koken en eten. In de praktijk heeft ze hiermee ervaring opgedaan tijdens het runnen van een restaurant, als cateraar, foodstyliste en als culinair redacteur voor de Allerhande. Op haar website ‘Madame Charlotte’ deelt ze haar kennis en tips met haar lezers en zorgt ze voor een dosis inspiratie in de keuken. Saskia Lelieveld is fotograaf, ze fotografeerde onder meer de barbecueboeken van Uitgeverij Snor. Ze is gespecialiseerd in foodproducties en lifestyle reportages.

Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Als bedrijfsjournalist voor magazines Business Haaglanden, Business Amsterdam en Compres verdiept in MKB, management, grafimedia en duurzaamheid. Nu met veel plezier bezig met communicatie, planning en organisatie voor een kinderopvangorganisatie. In vrije tijd dol op cliché-woorden als reizen, films, eten, gitaar spelen, borrelen en dansen.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK