Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Roland DG niet te missen tijdens Sign2Com

Roland DG is opnieuw goed vertegenwoordigd tijdens de aanstaande editie van Sign2Com in Kortrijk. De beurs vindt plaats van 16 tot en met 18 september 2018. Het evenement, dat al ruim twee decennia een staalkaart biedt van de wereld van visuele communicatie en signage, is dit jaar opnieuw groter dan de voorgaande editie. De bezoeker zal Roland DG niet kunnen missen: hun dealers pakken op de beursvloer flink uit en het bedrijf belooft zelfs een Benelux-primeur.

Benelux-première voor 8-kleuren Roland RF-640

Met een 25 procent grotere beursoppervlakte en een sterk gestegen aantal exposanten zitten de sfeer en verwachtingen voor deze editie van Sign2Com alvast helemaal goed. Beursmanager Peter Vanbrackel kan het enthousiasme van de exposanten wel verklaren: “Dit is niet enkel een ‘kijkbeurs’, maar zeker ook een koopbeurs. Bezoekers gaan hier daadwerkelijk over tot beslissingen.” Hij is blij dat de goede samenwerking met de Roland DG dealers ook dit jaar een vervolg krijgt: zowel Pantoon uit Temse als Liratex uit Waregem, Screen Products uit Badhoevedorp (Nederland) en Sihl Direct uit Den Bosch (Nederland) zijn aanwezig en tonen in Kortrijk een breed portfolio aan Roland producten en applicaties.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK