Roland DG niet te missen tijdens Sign2Com

Roland DG is opnieuw goed vertegenwoordigd tijdens de aanstaande editie van Sign2Com in Kortrijk. De beurs vindt plaats van 16 tot en met 18 september 2018. Het evenement, dat al ruim twee decennia een staalkaart biedt van de wereld van visuele communicatie en signage, is dit jaar opnieuw groter dan de voorgaande editie. De bezoeker zal Roland DG niet kunnen missen: hun dealers pakken op de beursvloer flink uit en het bedrijf belooft zelfs een Benelux-primeur.

Benelux-première voor 8-kleuren Roland RF-640

Met een 25 procent grotere beursoppervlakte en een sterk gestegen aantal exposanten zitten de sfeer en verwachtingen voor deze editie van Sign2Com alvast helemaal goed. Beursmanager Peter Vanbrackel kan het enthousiasme van de exposanten wel verklaren: “Dit is niet enkel een ‘kijkbeurs’, maar zeker ook een koopbeurs. Bezoekers gaan hier daadwerkelijk over tot beslissingen.” Hij is blij dat de goede samenwerking met de Roland DG dealers ook dit jaar een vervolg krijgt: zowel Pantoon uit Temse als Liratex uit Waregem, Screen Products uit Badhoevedorp (Nederland) en Sihl Direct uit Den Bosch (Nederland) zijn aanwezig en tonen in Kortrijk een breed portfolio aan Roland producten en applicaties.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK