Roland DG brengt Roland PrintStudio by Caldera uit

Roland DG heeft een nieuw product, Roland PrintStudio (RPS) by Caldera, in Europa, Noord- en Zuid-Amerika aangekondigd. Het nieuwe bijgewerkte softwarepakket voor RIP en printmanagement, beschikt over een heel scala aan state-of-the-art tijdbesparende tools die efficiëntie stimuleren, waardoor de gebruikers van Roland DG-technologie zelfs in de drukste omgevingen nu hun printproductieprocessen zullen kunnen optimaliseren.

Roland PrintStudio by Caldera is geschikt voor de nieuwste Mac OS, is uitgerust met APPE 4 en is beschikbaar in verschillende talen. De software versnelt de beeldverwerking en verbetert de organisatie voor grootformaat bedrijven van allerlei aard. Het beschikt over een nieuw ontworpen interface, een uitgebreid kleurbeheer, een betere voorbereiding van de bestanden en razendsnelle RIP-snelheden, zodat gebruikers keer op keer op tijd en conform de juiste specificaties kunnen leveren.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK