Four Pees met nieuwe Caldera RIP

Gewone RIP’s zijn er eigenlijk niet meer, het zijn complete PDF workflowsystemen, waarbij het genereren van de uiteindelijk ‘output’ file nog slechts het laatste stapje is in een hele reeks workflowtaken.

Caldera Rip Screenshot
Een screenshot van de nieuwe RIP, draaiend onder Mac OS X

Four Pees is vertegenwoordiger van Caldera. Onder de naam: CalderaRIP wordt versie 14 aangekondigd. Uiteraard met tal van innovaties, vooral op het gebied van snelheid. Een gratis proefversie is te downloaden via de website van Four Pees.

Caldera maakt een filmpje van 4 minuten waarin de belangrijkste noviteiten worden uitgelegd.

Bron: sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK