Nieuwe Adobe PDF Print Engine

Adobe kondigde de komst van versie 5 aan van de Adobe PDF Print Engine. De nieuwe versie richt zich vooral op het veranderende landschap van printmogelijkheden in zowel sign- als verpakkingstoepassingen, maar ook in textielprint en industrial printing. Basis voor deze innovaties wordt gevoed door de Expanded Color Gamut (ECG) ‘engine’, waarin de zogenaamde ‘ink-sets’ op maat kunnen worden aangemaakt. Agfa kondigde al aan de nieuwe APPE 5 versie binnen haar nieuwe versie van Apogee 11 te hebben geïntegreerd.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK