Adobe PDF Print Engine 4.0: sneller door parallel processing en verbeterde spot color afhandeling

PDF_Print_Engine_400Adobe heeft versie 4 van zijn PDF Print Engine uitgebracht. De verbeteringen zitten vooral in de snelheid van processing dankzij de mogelijkheid van parallel processing voor computers met meerdere kernen. Ook de afhandeling van spot colors is verbeterd, er kunnen nu 127 channels gespecificeerd worden die in gespecificeerde gedeeltes van een opdracht gebruikt kunnen worden. Voor verpakkingen en labels is de versnelde verwerking van terugkerende patronen en maskers een goede verbetering. Lees meer over PDF Print Engine 4.0 en welke fabrikanten deze zullen gaan toepassen op de speciale Adobe pagina over dit onderwerp.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK