Philip Cremers Sales Manager bij Four Pees

Philip Cremers komt bij Four Pees in dienst als nieuwe Sales Manager Benelux. Hij zal zich in deze functie in eerste instantie richten op België.

Four Pees ontwikkelt zich als system integrator, en vooral in België groeit de markt aanzienlijk.

Philip Cremers

Cremers zal bij het bedrijf digitalisering, automatisering en web-to-print projecten helpen identificeren en begeleiden bij handels- en verpakkingsdrukkerijen en bij print & signbedrijven.

De afgelopen zes jaar is Cremers actief geweest als accountmanager bij Ecolab en ARAS Security Benelux.

Nieuw avontuur bij Four Pees

Cremers in sign.nl: “Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur bij Four Pees. Samen met het hele team hoop ik onze klanten te kunnen helpen bij het stroomlijnen van hun volledige printproces. De huidige Covid-19 crisis heeft veel ondernemingen in onze sector overgehaald om meer in te zetten op digitalisering van hun order- en printprocessen. Ik wil hun sparringpartner zijn die met hen meedenkt naar de juiste oplossing.”

Bron: sign.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK