Toine Prudon, nieuwe international sales manager grootformaat van Screen

Toine-Prudon_wide-format-International-Sales-Manager_Screen_resizedScreen Europe heeft het genoegen om aan te kondigen dat Toine Prudon zal beginnen als International Sales Manager voor de UV grootformaat printers in de Truepress Jet range. Toine brengt 25 jaar ervaring met zich mee bij o.a. Thieme, Spandex, Oce/Canon en swissQprint.
Met de komst van Toine wordt het commerciele team van Screen Europe versterkt. Hij zal werken vanuit het European Solutions & Technology Centre in Nederland. “Het is een zeer spannende tijd om bij Screen te komen werken”, zegt Toine. “Het bedrijf heeft zoveel technische oplossingen die perfect zijn voor drukkers die flexibel willen werken in een groeiende grootformaat markt.”
Bui Burke, de VP Sales van Screen voegt daaraan toe: “Toine brengt zoveel ervaring met zich mee in het nieuwe sales en support team, juist nu wij in heel Europa zoveel succes hebben met de Truepress Jet W3200 serie.¨
De Truepress Jet grootformaat UV printers van Screen worden door dochteronderneming Inca Digital gemaakt en zijn ideaal voor het maken van displays, billboards, auto advertenties en backlight signage. Er zijn drie modellen in deze serie inclusief de laatste en zeer veelzijdige zeskleur en wit Truepress W3200UV flat-bed printer. Deze printer, ook geproduceerd door Inca Digital, is beschikbaar als 85 m2/uur en de snelle 150 m2/uur versies, met of zonder roll-to-roll.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK