Screen Europe benoemt Martijn van den Broek tot regionaal verkoopmanager Benelux

Inkjetprinter fabrikant Screen Europe onderschrijft zijn gestage groei in de Europese markt met de benoeming van Martijn van den Broek tot Regional Sales Manager voor de Benelux.

Over de benoeming van Van den Broek zegt Bui Burke, Senior VP Sales: “Met zijn jarenlange ervaring in de digitale drukmarkt en zijn diepgaande kennis over onze innovatieve technologie, is Martijn de juiste persoon om ons klantenbestand in België en Nederland verder uit te bouwen. Hij weet als geen ander wat ‘digitaal’ bedrijven kan brengen. Hij heeft een uitgebreid netwerk en weet hoe hij grafische bedrijven kan helpen om met digitale druktechnologie de uitdagingen, waarvoor zij zich in de huidige markt gesteld zien, op te lossen.”

Martijn
Screens Regional Sales Manager Martijn van den Broek: Sterk groeipotentieel in de Benelux.

Martijn van den Broek werkt al 20 jaar bij Screen Europe in verschillende functies binnen de internationale verkoop, het productmanagement en marketing. In zijn nieuwe rol als Regional Sales Manager Benelux is hij verantwoordelijk voor de verkoop van zowel de Truepress Jet L350UV-serie etikettenprinters als de Truepress Jet 520 high-speed inkjetprinters voor DM en commercieel drukwerk, zoals brochures en boeken. De komende maanden neemt hij geleidelijk de rol over van Area Director Frans Kops, die eind maart na een mooie carrière bij Screen Europe met pensioen gaat. Martijn van den Broek zal in de Benelux tevens de verkoop ondersteunen van Screens nieuwe Truepress PAC 830F, een inkjetprinter voor de flexible packaging markt.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK