2020 kan de boom in

Nog even en 2020 is echt klaar. Maar we waren al eerder klaar met dit jaar. Die hele pandemie viel ons allemaal rauw op het dak. 2020 kan dus de boom in. Letterlijk. In de vorm van deze kartonnen kerstboom van anderhalve meter.

2020 Boom

De kartonnen kerstboom is vanaf nu te bestellen op 2020kandeboomin.nl voor €19,95. Alle opbrengsten van de boom gaan naar een selectie instanties die actief zijn in de zorg en dit jaar wel een extra hart onder de riem hebben verdiend. Je versiert de boom met de bijgeleverde stickers, die voorzien zijn van bekende kersthits met een COVID-knipoogje. Van ‘All I want for christmas is no flu’ tot aan ‘Santa Claus is coming to LOCKDOWN’ en van ‘Jingle Snottebells’ tot aan ‘Test Christmas’. 

Bron: ludieke actie van reclamebureau Scheepens

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK