Kartonnen kerstboom

kerstboomNa het succes van de Dutch Design Chair, het kartonnen krukje dat in menig winkel te vinden is, heeft Dutch Design Brand in Haarlem een nieuw duurzaam kartonnen product uit de serie: de Dutch Design Christmas tree. Deze eenvoudig in elkaar te zetten kerstboom gaat jaren mee en is niet alleen daarom duurzaam. De Dutch Design Christmas tree is ook geproduceerd van FSC-gecertificeerd karton. De kerstboom staat stevig en kan naar wens versierd worden; bijvoorbeeld door de kerstballen uit het karton te drukken en hierop te laten tekenen door de kinderen.
Bron: DutchDesignBrand


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK