Nieuwe educatieve uitgeverij: Boom voortgezet onderwijs

Nieuwe educatieve uitgeverij: Boom voortgezet onderwijs. Met de oprichting van een nieuwe uitgeverij en het aangaan van een langjarige samenwerking met Staal & Roeland, zet Koninklijke Boom uitgevers een logische stap in de markt, voor lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs.

De nieuwe onderneming Boom voortgezet onderwijs stelt zich ten doel: op een eerlijke en verantwoorde manier kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal, van absolute topkwaliteit, te ontwikkelen. Met de overname van de methode KERN Nederlands en met het aangaan van een langjarige samenwerking met de ontwikkelaars van deze methode, de uitgeverij Staal & Roeland, verwerft Boom voortgezet onderwijs een uitstekende uitgangspositie voor de verdere ontwikkeling van lesmaterialen voor het voortgezet onderwijs. De nieuwe uitgeverij wordt gevestigd in Groningen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK