MullerVisual in Mijdrecht en Quantes nemen activa Boom+Verweij over

MullerVisual & Quantes zou wel eens de nieuwe naam kunnen worden van de samenwerking tussen beide bedrijven, waarbinnen de activa van het failliete bedrijf Boom+Verweij worden overgenomen.

De curator van het Mijdrechtse bedrijf Boom+Verweij, dat vorige week failliet ging, heeft met de eigenaren van Quantes een overeenkomst bereikt voor overname van de activa.  De werkzaamheden zullen door MullerVisual en Quantes in het kader van een nieuwe samenwerking verder worden voortgezet. De komende periode zal er intensief gewerkt worden aan de nieuwe organisatie, die naar verwachting plaats zal bieden voor 70 tot 90 mensen.

Klanten en relaties van de betrokken bedrijven kunnen continuïteit verwachten en zullen de komende tijd bijgepraat worden over de ontwikkelingen. Alle machines draaien door en de vertrouwde service en kwaliteit is gewaarborgd. MullerVisual & Quantes hebben de handen ineengeslagen en zullen bouwen aan de toekomst. Voor nu zijn er geen directe veranderingen en op lange termijn zullen de services verder uitgebreid worden naar de wensen van de klant.

De directie van Boom+Verweij betreurt het verlies van het 130 jaar oude bedrijf. Na de overname, een paar jaar geleden, bleef de orderportefeuille ver achter en deze trend zette zich ook door in 2019. Er is de afgelopen periode met veel partijen gesproken, maar de omstandigheden noodzaakten echter tot deze zeer ingrijpende beslissing.

Bron: persbericht

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK