MullerVisual in Mijdrecht en Quantes nemen activa Boom+Verweij over

MullerVisual & Quantes zou wel eens de nieuwe naam kunnen worden van de samenwerking tussen beide bedrijven, waarbinnen de activa van het failliete bedrijf Boom+Verweij worden overgenomen.

De curator van het Mijdrechtse bedrijf Boom+Verweij, dat vorige week failliet ging, heeft met de eigenaren van Quantes een overeenkomst bereikt voor overname van de activa.  De werkzaamheden zullen door MullerVisual en Quantes in het kader van een nieuwe samenwerking verder worden voortgezet. De komende periode zal er intensief gewerkt worden aan de nieuwe organisatie, die naar verwachting plaats zal bieden voor 70 tot 90 mensen.

Klanten en relaties van de betrokken bedrijven kunnen continuïteit verwachten en zullen de komende tijd bijgepraat worden over de ontwikkelingen. Alle machines draaien door en de vertrouwde service en kwaliteit is gewaarborgd. MullerVisual & Quantes hebben de handen ineengeslagen en zullen bouwen aan de toekomst. Voor nu zijn er geen directe veranderingen en op lange termijn zullen de services verder uitgebreid worden naar de wensen van de klant.

De directie van Boom+Verweij betreurt het verlies van het 130 jaar oude bedrijf. Na de overname, een paar jaar geleden, bleef de orderportefeuille ver achter en deze trend zette zich ook door in 2019. Er is de afgelopen periode met veel partijen gesproken, maar de omstandigheden noodzaakten echter tot deze zeer ingrijpende beslissing.

Bron: persbericht

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK