Quantes trekt bij MullerVisual in en zetten samen Quality Print Factory op

Met als doel meerdere bedrijven uit de branche te trekken voor huisvesting in het pand in Mijdrecht, hebben MullerVisual en Quantes de naam Quality Print Factory bedacht.

Beide bedrijven zullen hun productie vanuit Mijdrecht regelen, terwijl de verkoopactiviteiten van Quantes ook nog vanuit Rijswijk worden ingevuld via de bestaande contactpersonen. Bedrijven die interesse hebben om binnen de nieuw bedachte naam samen te willen werken, kunnen contact opnemen met o.a. Sander Muller.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK