Quantes trekt bij MullerVisual in en zetten samen Quality Print Factory op

Met als doel meerdere bedrijven uit de branche te trekken voor huisvesting in het pand in Mijdrecht, hebben MullerVisual en Quantes de naam Quality Print Factory bedacht.

Beide bedrijven zullen hun productie vanuit Mijdrecht regelen, terwijl de verkoopactiviteiten van Quantes ook nog vanuit Rijswijk worden ingevuld via de bestaande contactpersonen. Bedrijven die interesse hebben om binnen de nieuw bedachte naam samen te willen werken, kunnen contact opnemen met o.a. Sander Muller.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK