Hallmark en PostNL maken en bezorgen kaartjes voor 1 cent

In deze bijzondere tijd wordt extra duidelijk wat voor impact een kaartje kan maken. Om te laten weten dat we aan elkaar denken worden er momenteel veel kaarten verstuurd. Dat is vooral belangrijk voor oudere en kwetsbare groepen die zo in contact kunnen blijven met hun naasten. PostNL wil daar graag een bijdrage aan leveren en doet dat samen met kaartenspecialist Hallmark. Vanaf dinsdag 14 april is het mogelijk om in de PostNL-app voor één eurocent een fotokaart te maken en te versturen. Hallmark maakt de kaartjes en PostNL bezorgt ze.

In totaal kunnen er over een periode van een week 100.000 kaartjes verstuurd worden om zo 100.000 mensen een hart onder de riem te steken. De opbrengst vanuit deze actie komt geheel ten goede aan het Ouderenfonds.

PostNL en Hallmark

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK