Digitaal visitekaartje ‘contactloos overdraagbaar’

Het bedrijf Bizzerd speelt met digitaal contactloos overdraagbare visitekaartjes in op de coronasituatie. Leuk is dat niet voor grafische bedrijven die juist veel visitekaartjes produceren.

bizzerdBizzerd (www.bizzerd.com),maar ook andere aanbieders, doen al jaren pogingen het papieren visitekaartje te laten verdwijnen. Dat is tot nu toe echter niet gelukt, maar de markt groeit vooral nu naar eigen zeggen van het bedrijf.

Vooral online print spelers met slimme ‘gang printing’ oplossingen produceren nog dagelijks vele visitekaartjes met een uitgekiend verdienmodel en tegen doorgaans lage prijzen voor de opdrachtgevers. Kan Bizzerd die positie aantasten?

Bizzerd zegt het digitale alternatief te zijn voor papieren visitekaartjes. Zowel zzp’ers, MKB als overheidsinstellingen en grote (internationale) ondernemingen gebruiken bizzerd al langer. Bizzerd begon in 2016 als Utrechtse startup, met als missie om het standaard gedrukte of geprinte visitekaartje te vervangen door een praktisch en duurzaam alternatief met veel extra digitale mogelijkheden. Inmiddels heeft Bizzerd wereldwijd honderdduizenden gebruikers. Een team van developers en designers werkt aan de verdere ontwikkeling van Bizzerd. Om de groei te funden is een nieuwe financieringsronde gestart.

Lees alles over papier en de bescherming ervan door middel van de Lock3 dispersielaag op diverse printuitingen bij printmedianieuws (alleen voor abonnees)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

1 reactie

  1. Martin Obermeijer Peters op 17/04/2020 om 21:35

    Beste redactie en lezer,

    Voor grafische bedrijven die juist veel visitekaartjes produceren en waar hun klant om digitale visitekaartjes vragen, sluit Bizzerd partner overeenkomsten af. Grafische bedrijven kunnen zich eenvoudig bij Bizzerd aansluiten voor een overeenkomst. Zo behoudt het grafische bedrijf haar klant, ook digitaal!Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK