Utrechts alternatief voor papieren visitekaartje

BB160405 BizzerdHet visitekaartje in digitale vorm blijft een heilige graal waar heel veel entrepreneurs naar op zoek zijn. Tot nu toe zonder succes maar misschien maakt het initiatief van Martin Peters van het bedrijf Bizzerd een kans.

Deze online variant van het visitekaartje is gratis op de site te maken (met reclame) en vervolgens op een groot aantal manieren te delen.

Peters in het AD: “Het is web-based, met url en een unieke webpagina. Daarop staan je gegevens, bedrijfsinformatie, eventueel persoonlijke cv en buttons naar zoals bijvoorbeeld op LinkedIn of de site van het AD. Je vraagt de persoon het e-mailadres of 06 en hop, daar gaat je visitekaartje. Via QR-code, sociale media of contactloos kan ook.”

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK