Visitekaartje meet hartslag

BB160303 visitekaartje-hartslagHet bedrijf MobilECG heeft een speciaal visitekaartje ontworpen voor cardiologen. Het kaartje beschikt zelfs over een ingebouwde ECG, die ook echt werkt. Volgens het bedrijf meten de sensoren in het kaartje de ECG-signalen tussen de handen van de gebruiker. Het enige wat je hoeft te doen is je duimen op de juiste plek plaatsen. Natuurlijk is het kaartje puur gemaakt als entertainment en niet om een echte ECG te vervangen.

MobilECG is op dit moment aan het bekijken of er interesse is in het visitekaartje en zal het daarna waarschijnlijk voor 29 dollar gaan verkopen. Als je erg handig bent, kun je het visitekaartje ook zelf maken. Het bedrijf heeft namelijk ook een How-To gepost. Bekijk het hier: MobilECG.

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK