Blokboek heeft eigen stand (EN06) op Drupa

Scoor op Drupa broaden-your-horizon

Creatieve Communication News Network – Blokboek.com heeft een eigen stand op Drupa, stand EN06.

Het is een mooie plaats geworden bij de Ingang Noord naast het Drupa Perscentrum waar ondermeer het dagelijkse magazine gemaakt wordt.
We verwachten op deze plek dat we alle 300.000 bezoekers in 11 dagen voorbij zien komen.

Het thema van onze stand is Broaden Your Horizon.

Het verruimen van de horizon is precies wat we met Blokboek proberen te bereiken. Per week maken we ongeveer 25 nieuwtjes in Nederlands en Engels. Nieuwsberichten die laten zien wat er in de communicatie-industrie geproduceerd wordt en wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn.

Creative Communications News Network – Blokboek.com, wil in contact komen met mensen uit de hele wereld die hun blik willen verruimen. Waar kun je dat beter doen dan met een stand op Drupa? Waar iedereen die dat wil kan langskomen om samen met ons nieuwe horizons te verkennen. Wij zoeken lezers en partners om de Blokboek.com formule internationaal uit te rollen. Wij denken dat op de grootste grafische vakbeurs Drupa te kunnen doen.

Wij nodigen dan ook iedereen uit die zijn horizon wil vergroten en zijn blik wil verruimen in onze strandtent stand op Drupa bij ingang Noord standnummer EN06.

Lees het laatste Drupa nieuws op onze Drupa nieuwspagina’s

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

1 reactie

  1. Jolanda op 03/03/2016 om 14:07

    Leuk!!!Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK