Visitekaartje met video

visitekaartje met beeld en geluidEen visitekaartje met niet alleen je bedrijfsgegevens erop, maar ook een filmpje erin. Het klinkt heel high tech, maar het Woerdense bedrijf Pencil Point is sinds kort dealer van de zogenoemde Pixiocard.

,,Een visitekaartje als dit, gooi je niet zo snel weg.” De techniek van een papieren visitekaartje met daarin een filmpje, komt oorspronkelijk uit China. ,,In het visitekaartje zit een TFT-schermpje gebouwd met daarin een videokaart,” legt Melisse van Gent van Pencil Point uit.

,,Zodra je het visitekaartje open klapt, begint het filmpje te spelen. Je kunt er een video op kwijt tot wel anderhalf uur.” Pencil Point is onlangs dealer geworden van de bijzondere visitekaartjes. ,,We verzorgen het ontwerp van de kaartjes en kunnen ook de film laten maken voor de klant,” vertelt Van Gent. ,,Daarna kunnen de kaartjes binnen een week geleverd worden.”
Kostbaar zijn de kaarten wel. ,,Je bent toch wel tussen de 10 à 15 euro per stuk kwijt dus het zijn geen visitekaartjes waarmee je gaat strooien. Het reclamebureau is zelf erg enthousiast over hun nieuwste snufje. ,,Tegenwoordig is meer dan de helft van reclame online, maar de Pixiocard verbindt offline en online met elkaar,” zegt Van Gent. Bij het innovatieve kaartje, dat een stuk dikker is dan een gewoon visitekaartje, zit een klein kabeltje. ,,De levensduur is best lang, maar uiteindelijk raakt íe een keer leeg en dan moet je het opladen.”

(bron: AD)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK