Bestuursleden VKGO herkozen tijdens gezellige ALV

alv blokboekGisteren, 20 november, bezochten 35 VKGO-leden de algemene ledenvergadering van de VKGO bij Drukkerij De Groot in Goudriaan. De aanwezigen stemden unaniem in met de herverkiezing van Toob Alers als voorzitter en Henk Oosterhuis als bestuurslid.

De ‘Game’ live
In de terugblik op het afgelopen jaar noemde Alers – naast geslaagde events als Los van Papier, deelname aan Graficus Vakdag, speakerscorners bij 3D-specialist Leapfrog, bezoek Albelli en de gezellige Selfcaredag – enkele successen van 2014. Zo is dit jaar de Drukwerketalage.nl officieel gelanceerd, het vernieuwde magazine Uitleg drie maal verschenen en is vandaag de Game live gegaan. De Game is een online tool waarmee VKGO-leden zelf een bedrijfsanalyse kunnen maken. Zij zijn hoe hun bedrijf er voor staat en kunnen spelenderwijs variabelen aanpassen en zien of dit voor hen het gewenste effect oplevert. Meer over de Game in Uitleg #3.

Events in 2015
Het VKGO-bestuur is volop bezig met de plannen voor 2015. Zeker is dat op 23 januari wederom Los van Papier zal plaatsvinden, het evenement dat ook dit jaar zo succesvol was. Op 12 februari vindt de eerstvolgende speakerscorner plaats, een kennis/inspiratie-sessie waar leden voor worden uitgenodigd.

Drukkerij de Groot
De ALV vond plaats bij Drukkerij De Groot in Goudriaan, waar de aanwezigen naast een buffet en borrel ook een rondleiding kregen om de elf drukpersen volop te zien stampen. De Groot is een van de meest succesvolle drukkers in Nederland die veel internetdrukwerk verzorgd door in grootformaat zeer efficiënt productie te draaien.

Een uitgebreider verslag van de ALV leest u in de komende editie van Uitleg #3 die in december verschijnt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK