VKGO-leden zijn overlevers

160919-gerrit-riezebosch-vkgo-1-van-2-1Het VKGO bestaat eind dit jaar 25 jaar. Reden om een feestelijke editie uit te brengen van het gedrukte inspiratie magazine “De Uitleg”

Man van de eerste VKGO-uren is Gerrit Riezebos. Hij maakte mee, dat kleine grafische ondernemers in 1991 een eigen koers gingen varen.

In een uitgebreid artikel kijkt hij terug en blikt hij vooruit. Een artikel dat hier te lezen is:

 

Meer weten over VKGO en het lidmaatschap kijk op: www.vkgo.nl

Een exemplaar van de jubileum editie van het gedrukte exemplaar “De Uitleg” ontvangen, dat kan ook; stuur uw gegevens naar: uitleg@vkgo.nl

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK