De kalenderwedstrijd van 2017 krijgt een bijzonder tintje  

bb161201-kw-2016De kalenderwedstrijd is weer van start gegaan.

2017 wordt een bijzonder kalender- en agendajaar. Voor de 35ste keer kiezen we de meest bijzondere kalender/agenda en dat doen we op een unieke manier. De jurycriteria zijn aangepast waardoor meer dan ooit geldt: elke deelnemer maakt kans op de hoofdprijs. De jurering wordt overigens een evenement op zich, waarbij we ruim baan maken voor promotie van elke nominatie.

De genomineerden worden bovendien drie dagen lang getoond aan de bezoekers van de Grafische Vakbeurs Gorinchem. Deze bezoekers mogen stemmen op hun favoriete kalender/agenda en ook hiervoor wordt een prijs uitgereikt.

Het is aantrekkelijker dan ooit om mee te doen met de Kalenderwedstrijd. We hopen ook dit jaar te kunnen rekenen op uw deelname. Mis deze kans niet om uw kalender/agenda in het zonnetje te zetten. Ga naar www.kalenderwedstrijd.nl/inschrijven en doe mee!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK