Eerste, veelbelovende deelnemers van de Kalenderwedstrijd zijn binnen

De eerste inschrijvingen voor de Kalenderwedstrijd zijn binnen. Een van de deelnemers is Stichting Print, met een bijzonder kalenderboek waaraan 366 ontwerpers meewerkten. Inschrijven kan nog tot 16 januari 2018 via www.kalenderwedstrijd.nl/doemee.

Een wel heel bijzonder vormgegeven kalenderblad voor 4 maart 2018

Overal liggen de kalenders en agenda’s voor 2018 in de winkels, of zijn rondgestuurd door bedrijven als relatiegeschenk. De Kalenderwedstrijd heeft al veel bijzondere en mooie kalenders en agenda’s binnengekregen. Deze inzendingen zijn te bekijken op www.kalenderwedstrijd.nl en social media.
De altijd opvallende kalenders en agenda’s, die meedoen aan de Kalenderwedstrijd, hebben een eigen verhaal. Het kalenderboek ‘365 + 1 days’ van Stichting Print kwam al meerdere malen in de media, vanwege het unieke karakter. Niet alleen het aantal ontwerpers dat eraan meewerkte is uniek, ook de samenwerking van het aantal grafische bedrijven en leveranciers is bijzonder.

Kalenders die worden ingestuurd zijn meer dan alleen tijdsaanduiders, zoals de Mantelzorgkalender, die een innovatieve agendafunctie biedt aan de gebruikers. De kalender ‘Denkend Aan Arnhem’, laat de Jansbeek in Arnhem in woord en beeld prachtig tot zijn recht komen. Uit de inzendingen tot nu toe, kunnen we concluderen dat het nog een lastige klus wordt voor de jury om tot een eenstemmig besluit te komen.

Op 23 januari beoordeelt een deskundige jury de kalenders en agenda’s, waarna de genomineerden voor de publieksprijs bekend worden gemaakt. Op de genomineerden kan dan door het publiek worden gestemd, via de website www.kalenderwedstrijd.nl.
Wie de winnaars in de verschillende categorieën zijn, wordt onthuld tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 22 maart 2018 in Fort Wierickerschans, te Bodegraven.

Inschrijven kan nog tot 16 januari 2018

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK