Inschrijving kalenderwedstrijd geopend

Makers, bedenkers en uitgevers van kalenders en agenda’s maken kans op een van de prachtige prijzen van de Kalenderwedstrijd. Tot vrijdag 16 januari 2018 kunt u uw grafische hoogstandjes insturen. Eerder inzenden biedt allerlei voordelen, zoals langer en meer aandacht voor uw product.

Deelnemers aan de Kalenderwedstrijd weten zich verzekerd van publiciteit. Op de website Kalenderwedstrijd.nl en via social media, is er aandacht voor elke inzending. De ervaring leert dat deze berichten vele malen worden gedeeld.

De genomineerden voor een van de prijzen van de Kalenderwedstrijd krijgen prominent aandacht in de diverse exposities, en uiteraard bij de Prijsuitreiking op 22 maart 2018 in het schitterende Fort Wierickerschans te Bodegraven.

Iedereen maakt kans.
De Kalenderwedstrijd staat al jaren garant voor schitterende voorbeelden van grafische vormgeving en producten. Maar als een van de belangrijkste prijzen op grafisch gebied, levert de Kalenderwedstrijd regelmatig verrassende winnaars op. Vorig jaar ging de hoofdprijs naar Geeke Voortman van ontwerpbureau “Wie Maakt Het” voor haar Design-agenda. Deze agenda is ook dit jaar verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen.

Ook de andere winnaars van de afgelopen editie waren voorbeelden van grafisch vernuft, zoals de innovatieve bureaukalender Zwarte Zwaan van Zwaan Printmedia, de overweldigend mooie wandkalender Anniversary 170 Years en de typografisch bijzondere Verscheur Me-kalender van Cayman.

Stuur uw kalender of agenda nu in!
Geen tijd te verliezen, doe mee met de Kalenderwedstrijd en laat ons zien wat u kunt. In januari kijkt een deskundige jury naar de inzendingen. Daarbij concentreren zij zich onder meer op: creativiteit en originaliteit, typografie, fotografie en illustraties, bruikbaarheid en techniek. Maar er is ook aandacht voor de marketinggedachte en “het verhaal” achter de kalender of agenda.

Alle reden dus om mee te doen. Klik hier om in te zenden.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK