Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Inschrijving kalenderwedstrijd geopend

Makers, bedenkers en uitgevers van kalenders en agenda’s maken kans op een van de prachtige prijzen van de Kalenderwedstrijd. Tot vrijdag 16 januari 2018 kunt u uw grafische hoogstandjes insturen. Eerder inzenden biedt allerlei voordelen, zoals langer en meer aandacht voor uw product.

Deelnemers aan de Kalenderwedstrijd weten zich verzekerd van publiciteit. Op de website Kalenderwedstrijd.nl en via social media, is er aandacht voor elke inzending. De ervaring leert dat deze berichten vele malen worden gedeeld.

De genomineerden voor een van de prijzen van de Kalenderwedstrijd krijgen prominent aandacht in de diverse exposities, en uiteraard bij de Prijsuitreiking op 22 maart 2018 in het schitterende Fort Wierickerschans te Bodegraven.

Iedereen maakt kans.
De Kalenderwedstrijd staat al jaren garant voor schitterende voorbeelden van grafische vormgeving en producten. Maar als een van de belangrijkste prijzen op grafisch gebied, levert de Kalenderwedstrijd regelmatig verrassende winnaars op. Vorig jaar ging de hoofdprijs naar Geeke Voortman van ontwerpbureau “Wie Maakt Het” voor haar Design-agenda. Deze agenda is ook dit jaar verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen.

Ook de andere winnaars van de afgelopen editie waren voorbeelden van grafisch vernuft, zoals de innovatieve bureaukalender Zwarte Zwaan van Zwaan Printmedia, de overweldigend mooie wandkalender Anniversary 170 Years en de typografisch bijzondere Verscheur Me-kalender van Cayman.

Stuur uw kalender of agenda nu in!
Geen tijd te verliezen, doe mee met de Kalenderwedstrijd en laat ons zien wat u kunt. In januari kijkt een deskundige jury naar de inzendingen. Daarbij concentreren zij zich onder meer op: creativiteit en originaliteit, typografie, fotografie en illustraties, bruikbaarheid en techniek. Maar er is ook aandacht voor de marketinggedachte en “het verhaal” achter de kalender of agenda.

Alle reden dus om mee te doen. Klik hier om in te zenden.

Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK