Adri Bults overleden

Op 55-jarige leeftijd is op 9 november 2017, de alom bekende graficus, Adri Bults overleden.

Adri was de eigenaar van het bedrijf UV-spot in Deventer. Daarvoor heeft hij vele kanten van de grafische industrie gezien. Zo werkte hij lange tijd bij Wifac, was bedrijfsleider bij een drukkerij en verkocht drukpersen.

Adri Bults was een actief lid van VKGO. Voorzitter Toob Alers herinnert hem als een energieke man. “Hij miste alleen een bijeenkomst als hij te veel werk had. Hij was betrokken bij innovatie-trajecten, waar hij opviel door zijn positiviteit, zijn vernieuwingsdrang en energie. We zullen hem enorm missen”, zo besluit Alers.

Op de Facebookpagina van Adri staat een rouwkaart die we hierbij weergeven.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Team Blokboek, VKGO

 

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK