VKGO ledenvergadering, vandaag met ‘borrelpakket’

Hoe origineel kan je het maken? De 30 aangemelde leden voor de ledenvergadering van vandaag ontvingen gisteren een ‘borrelpakket’.

Vkgo Ledenvergadering
Toob
Toob Alers, VKGO

Corona stimuleert de creativiteit, zeker bij het VKGO. Wie de creatieve geest achter deze actie is geweest, was niet te achterhalen. We vermoeden dat het Toob Alers is geweest. Wie weet, krijgen we het antwoord nog.

Online borrel VKGO, ja leuk, maar toch niet voor altijd?

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK