Tweede ronde drupa preview trok meer bezoekers

De tweede drupa preview editie trok bijna 3850 deelnemers aan paneldiscussies en live websessies. Dat is ca. 50% meer in vergelijking tot de eerste ronde.

Drupa 2021 Preview

Het aandeel internationale deelnemers was 81%. Sabine Geldermann, Project Director Print Technologie bij Messe Düsseldorf, zegt dat de response tijdens de tweede ronde het bewijs was dat het ‘digitale format’ werkt binnen het internationale drupa-netwerk in deze uitdagende tijden.

De tweede ronde werd verzorgd door sprekers als: Jack Stratten, Deborah Corn en Fons Put, die belangrijke impulsen gaven aan actuele onderwerpen, technologieën en trends op het gebied van druk- en verpakkingsoplossingen. De deelnemers hadden de mogelijkheid om met de sprekers te communiceren via chatfuncties tijdens de live websessies. In een tweede deel gaven Strategisch Adviseur Kristin Kain en Marco Kersch, lid van de Raad van Bestuur van Bertelsmann Group, ook antwoord op vragen over hoe print kan overleven in een digitale wereld.

De sessies zijn beschikbaar via de speciale drupa preview website.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK